Đoković o Nadalovoj povredi: Nisam uopšte iznenađen, mnogo puta je to uradio

Novak Đoković je posle poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa prokomentarisao fizičko stanje Rafaela Nadala.

Izvor: LN

Sreda, 01.06.2022.

01:55

Đoković o Nadalovoj povredi: Nisam uopšte iznenađen, mnogo puta je to uradio
AP Photo/Christophe Ena

Nadal je u četvrtfinalu turnira izbacio Novaka pobedom od 3-1 u setovima.

Tokom celog turnira Rafa je govorio o povredi stopala, zbog je izgubio jedan meč na Mastersu u Rimu i za koju je rekao da je uvek tu, odnosno da nikada neće biti zalečena.

Govorio je i početkom turnira da nekoliko dana pred turnir nije bio siguran da li će uopšte moći da se takmiči, ali je u zasad pet mečeva u Parizu izgledao fenomenalno što se tiče fizičke spreme.

"Nisam video da je imao bilo kakve probleme. Nije me to uopšte iznenadilo. Nije ovo prvi put da, dva dana nakon što zbog povrede ne može da hoda, izađe na teren stoprocentno fizički spreman. To je već uradio mnogo puta tokom svoje karijere, tako da nisam iznenađen", rekao je Đoković posle meča.

Rafa je u osmini finala (protiv Ože-Alijasima) i u četvrtfinalu odigrao više od osam sati tenisa, a sada ga očekuje duelsa Zverevim u polufinalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: