Nova vest
Olimpizam

Utorak, 23.08.2016.

20:37

Nadal: Nišikori se poneo nesportski

Legendarni španski teniser Rafael Nadal kaže da se Japanac Kei Nišikori nije poneo sportski tokom njihovog duela u Riju.

Izvor: B92

Autor:B92

Nadal: Nišikori se poneo nesportski
Getty images

Japanac je pobedio Španca i osvojio je bronzanu medalju na Igrama u Brazilu.

Kontroverzna situacija dogodila se u pauzi između drugog i trećeg seta kada je Nišikori izašao sa terena i vratio se tek posle 12 minuta. Njemu je takođe zasmetao i raspored mečeva u Riju pošto je igrao i u finalu dubla.

„Pokušao sam da uživam u Igrama koliko sam mogao, ali ITF nije dobro odradio raspored. Ne smete samo da gledate interes televizija, već i igrača da bi oni mogli da igraju najbolje. Morao sam da se povučem iz mešovitog dubla zbog toga. Što se tiče Nišikorijeve pauze, to nije bilo dobro kada je u pitanju sportski duh, ali za te stvari bi trebalo da postoji supervizor“, rekao je Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

1 d

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

1 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu