Nova vest
Fudbal

Subota, 17.12.2022.

14:14

Dešan otpisao Benzemu

Selektor Francuske Didije Dešan odbacio je i poslednju mogućnost da Karim Benzema bude deo ekipe na finalu Svetskog prvenstva protiv selekcije Argentine.

Izvor:

Autor:

Dešan otpisao Benzemu
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

"Imam 24 igrača. To je grupa. Otpao je Karim, zatim Lukas Ernandez, pre njih Kristofer Nkunku. Benzema, Nkunku i Ernandez su igrači koje smo izgubili, a koji su bili na spisku. Koncentrišem se na tim koji imam i na koje mogu da računam u sutrašnjem finalu", rekao je Dešan na konferenciji za novinare uoči meča sa Argentinom.

Benzema je sinoć na društvenim mrežama objavio svoju fotografiju i napisao: "Nisam zainteresovan". Pojedini mediji su objavili da će Benzema biti gost na sutrašnjem meču.

"Nije na meni da odlučujum ko će da dođe da gleda utakmicu, bivši igrači ili oni povređeni. Na meni je da se usredsredim na fudbalere, koji su mi na raspolaganju", dodao je selektor Francuske. Benzema se povredio dva dana pre početka Mundijala u Kataru, ali Dešan umesto njega nije pozvao novog igrača.

Španski i francuski mediji su objavili da Dešan nije želeo da ima strpljenja sa zvanično najboljim fudbalerom sveta i osvajačem Zlatne lopte, koji je imao vremena da se oporavi i priključi timu već od osmine finala i duela sa Poljskom. Dešan je i ovu informaciju demantovao.

Utakmica između Francuske i Argentine biće odigrana sutra od 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu