Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.12.2022.

17:45

"Hrvati su imali sreće – čemu se nadaju?"

Novinar "Atletika" Džon Makenzi smatra da je optimizam Hrvata pred Argentinu neopravdan.

Izvor: B92

Autor:B92

EPA-EFE/Georgi Licovski

On je pratio šta komšije pišu o polufinalnom susretu (utorak, 20.00) i još jednom se osvrnuo na način na koji su "vatreni" stigli do ove faze.

Hrvatska je najpre u osmini finala posle penala izbacila Japan, a onda na isti način i Brazil, s tim da su protiv “karioka” jedanaesterce obezbedili pogotkom Bruna Petkovića u 117. minutu.

"Čitam šta ovog jutra Hrvati pišu u najavi utakmice i ne mogu da se otmem utisku da su jednostavno imali malo sreće. Da li je taj optimizam samo do rezultata (čak i tu imaju samo četiri remija i jednu pobedu) ili postoji nešto konkretno u šta se uzdaju? Puno je onih koji pišu o tome šta su dobro napravili protiv Brazila, kao da ignorišu činjenicu da su jedva stvorili neke šanse i bili suočeni sa puno izglednih šansi protivnika pa onda još i postigli gol iz odbitka i prošli na jedanaesterce", napisao je Makenzi na Tviteru.

Tok meča između Argentine i Hrvatske pratite OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu