Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.12.2022.

14:40

"Znam da sam nekima trn u nozi jer nemaju uticaja"

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi istakao je da nije neko s kim može da se manipuliše, prilikom obraćanja medijima u Sportskom centru FSS.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Piksi je izašao pred srpske medije dan nakon povratka iz Katara, gde su "orlovi" eliminisani u grupnoj fazi Mundijala.

"Orlovi" su osvojili samo jedan bod u grupi sa Brazilom (0:2), Kamerunom (3:3) i Švajcarskom (2:3) i zauzeli 29. mesto među 32 učesnika Mundijala.

"Naciju nikada nisam lagao niti ću je lagati. Imate ljude koji ne vole što ste tu. Nisam neko sa kim može da se manipuliše. Ja nisam Deda Mraz koji deli poklone i ispunjava želje. Imam svoj stav i tu ne mogu da mi se približe. Od mog dolaska u martu 2021. godine, znam da sam nekima trn u nozi. To je njihov problem. Zašto? Boli ih to što nemaju uticaj na reprezentaciju. Boli ih što smo očistili neke negativne stvari, što je Sportski centar u Pazovi postao Kuća mira, kuća spokojstva za igrače i najbolju pripremu, a ne kafana da neko može da uđe kad god hoće i radi šta hoće. Bilo je dosta tih bočnih faktora, ne mogu svi da vas vole i podržavaju", rekao je Piksi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu