Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 04.07.2022.

17:15

Potpisan Sporazum o saradnji u oblasti sporta između Srbije i Hondurasa

Temelj na kome će se graditi još jači prijateljski odnosi.

Izvor: B92

Autor:B92

Potpisan Sporazum o saradnji u oblasti sporta između Srbije i Hondurasa
Foto: MOS

Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić i Ambasador Sindi Rodrigez, zamenica ministra za međunarodnu saradnju i promociju Republike Honduras, potpisali su u ponedeljak Sporazum o saradnji u oblasti sporta između Srbije i Hondurasa.

"Potpisivanje Sporazuma o saradnji u oblasti sporta je veoma značajan korak ka dodatnom jačanju prijateljskih veza između naše dve zemlje. Razgovarali smo o zajedničkim aktivnostima koje će podrazumevati razmenu znanja, iskustava i primera dobre prakse sportskih stručnjaka, ali i o značaju sporta i rekreacije kao mehanizama za prevenciju nasilja i razvoj zdravog načina života kod najmlađih" izjavio je ministar Udovičić i zaključio:

"Uveren sam da ćemo u budućnosti ostvariti saradnju na obostranu korist i da će ovaj sporazum biti temelj na kome će se graditi dobri bilateralni odnosi dveju zemalja”,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

12 h

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

14 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu