Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 11.02.2018.

14:15

ZOI: Furkad podbacio, Pajferu zlatna medalja

Nemački bijatlonac Arnd Pajfer osvojio zlatnu medalju u sprintu na 10 kilometara, na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

ZOI: Furkad podbacio, Pajferu zlatna medalja
StarSport

Pajfer je odlično pucao u oba satava, bez prmašaja, a dobar je bio i u trčanju, te tako ostvario najbolje vreme i osvojio treće zlato za Nemačku na Igrama u Pjnogčangu.

On je trku završio u vremenu od 23 minuta, 38,8 sekundi i tako došao do prvog zlatnog odličja na Olimpijskim igrama.

Drugo mesto i srebrna medalja pripala je Čehu Mihailu Krčmaru sa 4,4 sekunde zaostatka, koji je takodje pucao bez promašaja.

Bronzanim odličjem okitio se Italijan Dominik Vindiš sa 7,7 sekundi lošijim vremenom od pobednika i jednim promašenim hicem iz 10 pokušaja.

Podbacio je trenutno najbolji bijatlonac sveta Martan Furkad koji je na cilj došao tek na sedmom mestu sa 22 sekunde zaostatka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve