Nova vest
Košarka

Utorak, 29.03.2022.

09:00

Jokić: Čini se da smo baš dobri na strani

Nikola Jokić je još jednom pokazao zašto je prošle sezone bio MVP u NBA ligi.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Jokić: Čini se da smo baš dobri na strani
Foto: Profimedia

Srpski košarkaš je ostvario 19. tripl-dabl u sezoni u pobedi Denvera na gostovanju Šarlotu, 113:109.

Odličan finiš doneo je Nagetsima 23. pobedu na strani u 40 utakmica.

"Čini se da smo baš dobri na strani. Bili smo smireni u finišu poslednje četvrtine. Kontrolisali smo utakmicu. Osećao sam da sam baš miran", rekao je po završetku meča centar Nagetsa.

Kao da ne mogu bez drame, igrači Denvera su sa +13 početkom četvrte deonice, dozvolili Hornetsima da se spiste na samo poen zaostatka, 104:105, ali su izdržali i upisali novu pobedu.

"Za nas je bilo ovako u poslednjih 40 utakmica, bukvalno smo navikli na to. Ovo je vrlo važna pobeda za nas, jako mi je drago da smo trijumfovali i danas", dodao je Jokić.

Četvrtu četvrtinu su počeli sporo, ali su u finišu bili odlični.

"Pogađali smo kada je to bilo zaista potrebno, istina je da smo sa linije slobodnih bacanja bili veoma loši, a što se tiče tranzicije, gurnuli su nas u neki ritam koji nismo želeli. Ipak, našli smo prostora, pogađali smo, zaustavili smo ih kada je trebalo i pobedili".

Osvrnuo se i na 19. tripl-dabl u sezoni.

"Da budem iskren, nisam razmišljao previše o tome, bio sam samo fukusiran na to da pobedimo i da uradim ono što je trebalo da uradim za pobedu", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu