Nova vest
Košarka

Petak, 16.02.2024.

10:00

Karmelo: Tražio sam Miličića po teretanama, da pokažem da sam ja prvi pik Detroita

Legendarni NBA košarkaš Karmelo Entoni govorio je o čuvenom draftu iz 2003. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Karmelo: Tražio sam Miličića po teretanama, da pokažem da sam ja prvi pik Detroita
Foto: Profimedia

Te godine prvi pik na NBA draftu bio je Lebron Džejms, drugi srpski centar Darko Miličić, dok je Entoni bio na trećem mestu.

"Mislio sam da sam već odabran, da je gotovo. Rečeno mi je da ću biti drugi pik. Samopouzdanje mi je raslo, bio sam u kampusu Sirakjuza, dobijao trenerke, čarape, košarkaške lopte od Detroita, kao da sam bio njihov član već na koledžu. A onda se to nije dogodilo. Kao da sam video neke naznake... Počelo je da se priča o Detroitu, a kada neko odjednom počne da priča o nečemu, znači, nešto se dešava", rekao je Karmelo Entoni gostujući u podkastu kod Dvejna Vejda.

Karmelo Entoni je istakao i da je čuo priče da će Detroit izabrati Miličića pre njega.

"Čuo sam priče o Darku i Detroitu i odmah se spremio da idem tamo. Morao sam da ga pronađem tamo gde trenira, da dođem do njega. Gde ga kriju? Išao sam u svaku teretanu kako bih ga pronašao. To je istinita priča. Hteo sam da ga pronađem, da ga pobedim jedan na jedan i da pokažem da sam ja prvi pik Detroita", rekao je Entoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu