Voždovac - Partizan 1:0

Fudbaleri Voždovca u utakmici 26. kola Superlige Srbije pobedili su ekipu Partizana sa 1:0.

 Srnić 60'
  VOŽ   PAR  
  1 : 0  
Kraj meča, Voždovac je pobedio ekipu Partizana
Završen je susret na stadionu Voždovca. Uspeo je domaćin da osvoji nova tri boda, a strelac jedinog gola na susretu bio je Dragoljub Srnić u 60. minutu. Malo je pokazao Partizan, mada su i tako mofgli da dođu makar do boda, ali je Zakarić u samom finišu pogodio stativu.
90+2 Stativa! Zakarić bez sreće
Imao je Partizan priliku da izjednači. Nikolić je prebacio loptu, ona je izbijena sa gol linije, natrčao je Zakarić i pogodio stativu!
86' Sve manje vremena za Partizan
Partizan nikako ne uspeva da dođe do prilike koja bi mu donela mogućnost za izjednačenje. Vremena je sve manje, izabranici Zorana Mirkovića su pred novim porazom.
78' Nova izmena kod crno-belih
Mirković vrši i drugu izmenu, umesto Aleksandra Šćekića na terenu je Dejan Georgijević.
76' Ponovo prilika za Lukovića, stativa!
Arsić je započeo akciju sa desne strane, proigrao je Andriju Lukovića, ali njega neće gol. Šutirao je i pogodio levu stativu gola Partizana, ostaje 1:0.
74' Izašao Srnić
Strelac jedinog gola do sada. Dragoljub Srnić je izašao iz igre. Na terenu je Stefan Purtić.
Momenat kada je Srnić postigao gol

Foto: Starsport
69' Pantić umalo da izjednači
Nedugo pošto je ušao u igru Danilo Pantić je imao priliku da izjednači. Posle kornera, šutirao je lukavo pod prečku, ali Marko Ilić je sjajno intervenisao, vrhovima pristiju loptu je izbacio u korner.
62' Mirković uveo u igru Pantića
Trener Partizana Zoran Mirković odlučio se da izvrši izmenu. Uveo je na teren Dabila Pantića umesto Nebojše Kosovića.
60' Goooooool! Voždovac vodi
Konačno gol. Veliku grešku napravio je Bojan Ostojić, izgubio je duel na 30 metara od gola Partizana, Dragoljub Srnić je krenuo ka golu i rutinskim udarcem je savladao Kljajića poslavši loptu u levi donji ugao.
52' Pokušao i Zakarić
Zakarić je pokušao da iznenadi golmana Voždovca Ilića, ali je mladi čuvar mreže sigurno ukrotio loptu.
47' Trujić umalo da pogodi
Voždovac je iz prvog ozbiljnijeg napada u drugom poluvremenu pripretio. Nikola Trujić je šutirao sa 16 metara, lopta je završila neposredno kraj leve stative, umalo da domaćin dođe do prednosti.
Počelo je drugo poluvreme
Počelo je drugo poluvreme meča na Voždovcu, sa centra su krenuli igrači Partizana.
Poluvreme za zaborav
Prvo poluvreme je završeno. Prilično izjednačen meč u kojem je Partizan za nijansu bio bliži golu. Pavlović i Rikardo nisu bili precizni, baš kao ni Luković za Voždovac, on je u 12. minutu imao najbolju priliku za domaći tim.
45' Luković pripretio
Ponovo prilika za Lukovića. Bio je u gužvi pred golom Partizana, kasnio je za korak i prilika je propala.
43' Rikardo u velikoj prilici
Vulićević je sjajno centrirao sa desne strane, Rikardo Gomeš je odlično skočio i sa nekoliko metara šutirao glavom ali je lopta završila pored desne stative gola Voždovca.
40' Partizan ubrzao
Kao da igrači Partizana žele da u finišu prvog dela dođu do gola. Zakarić je imao solidnu priliku da napravi pometnju u odbrani domaćina, ali ništa od svega. I dalje nema golova.

Foto: Starsport
33' Šansa za Pavlovića
Velika prilika za Partizan. odličan centaršut u peterac, Pavlović je odlično skočio i šutirao glavom, ali je zamalo bio neprecizan. Najbolja prilika za Partizan u prvom poluvremenu.
19' Nikolić i Luković u verbalnom duelu
Kratak verbalni duel Lukovića i Nikolića završen je tako što su ih saigrači rastavili. Malo je varnica, ali i uzbuđenja, prilično dosadno popodne na Voždovcu.
12' Velika šansa za Lukovića
Kakvu priliku je imao Voždovac! Andrija Luković je izašao sam ispred golmana Partizana, šutirao je pravo u golmana crno-belih koji je nogama zaustavio udarac i sprečio siguran pogodak.
8' Pokušaj Lukovića
Andrija Luković je pokušao da iznenadi Kljajića sa distance, ali bio je veoma neprecizan.
7' Bez većih uzbuđenja
Miran početak utakmice, bukvalno, nije bilo nijedne ozbiljnije prilike pred oba gola.
Počela je utakmica
Susret na stadionu Voždovca je počeo.
Crno-beli za popravljanje utiska
Partizan je sve dalji od željene druge pozicije. Posle remija u večitom derbiju, izabranici trenera Zorana Mirkovića su razočarali, otuda, sada imaju želju da se iskupe pred navijačima za poraz u prethodnom kolu od Radničkog u Humskoj (0:1).
Dobrodošli u LIVE BLOG!

Možda vas zanima

Podeli: