Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.01.2024.

21:39

Obradović: Ima detalja koje ne bih sad da komentarišem

Trener Partizana Željko Obradović je izneo utiske posle poraza od Crvene zvezde (88:86), u okviru 18. kola ABA lige.

Izvor: A.S.

Autor: A.S.

Obradović: Ima detalja koje ne bih sad da komentarišem
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizan je katastrofalno otvorio utakmicu, ali je uspeo da uvede u egal završnicu. Šta više, umalo da izbori i produžetak.

Svestan je Obradović da je njegov tim loše otvorio meč.

"Očigledno je da smo igrali dva različita poluvremena. Počeli smo loše utakmice. Zvezda je otvorila utakmicu sa tri vezana šuta za tri poena. Kasno smo odigrali odbranu i već je bilo kasno. Drugo poluvreme fantastično, došli smo do toga da smo mogli i da pobedimo. Čestitam mojim igračima, takođe i Crvene zvezde", rekao je Obradović i dodao:

"Ima detalje koje ne bih sada da komentarišem, pogledaćemo na miru i analiziraćemo", kratko je prokomentarisao trener crno-belih.

Dva različita poluvremena Partizana.

"Bili su svesni slike koju smo dali u prvom poluvremenu. Zbog toga su dali maksimum. Zahvalan sam im na tome."

Prokomentarisao je situaciju sa Zekom Ledejom, koji je zaradio isključenje zbog dve tehničke greške.

"Sudije su te koje odlučuju. Dobiješ dve tehničke znači da si isključen. Bio je izuzetno motivisan. Dao je taj početni elan i zanos ekipi. Da li je bio nervozan ili ne. ne znam. Nije samo on učestvovao, bilo je još učesnika. Svaki igrač treba da bude miran i da doprinosi na terenu. Videli ste na kraju pozdravljanje ekipa. Šta se desi na terenu ostaje tamo", zaključio je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu