"Laku noć, ABA ligo"

Otkazana je Skupština ABA lige.

SN/PTIzvor: B92
Podeli
Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Kako prenosi Sportklub, Skupština ABA lige bila je zakazana za petak u 10 časova, ali se neće održati i dosadašnji predsednik ABA lige poslao je dopis svim klubovima.

Dopis koji je Domagoj Čavlović prosledio klubovima, prenosimo u celini i bez redakcijskih izmena.

"Poštovani svi, u najboljoj nameri i uz puno razgovora sa pojedinim klubovima koji su me uveravali da sazivanje Skuštine ima smisla, to sam uz odobravanje svih i napravio uz napomenu da je sazvana u kratkom roku i da vredi ukoliko se svi slažu sa sazivanjem.
Nakon pojedinih dopisa, jasno je da se nastavlja sa ucenama od strane nekih, te da sam ja lično kao predstavnik KK Cibona prevaren i izigran obećanjima koje sam dobio, da je svima prvenstveno u interesu da liga počne i da svi želimo da je igramo. Bez dizanja iznad ličnih interesa i sagledavanja šire slike, što bi trebalo biti opstanak lige po svaku cenu, nema smisla ni sutrašnja Skupština kao ni što
dosadašnji sastanci nisu urodili plodom. Zbog svega navedenog, smatram da sutrašnja Skupština nije potrebno da se održi. Laku noć svima i laku noć ABA liga“, navodi se u dopisu koji je prosledio Čavlović prethodne sezone predsednik ABA lige, koji je uložio maksimum napora da se takmičenje nastavi.