Nova vest
Košarka

Petak, 17.01.2020.

22:45

Šakota: Koja kriza? O čemu pričaš?

Dragan Šakota, trener Crvene zvezde, rekao je da ne postoji kriza rezultata i da su porazi u Evroligi nešto što se događa.

Izvor: PT/MT

Autor: PT/MT

Šakota: Koja kriza? O čemu pričaš?
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crveno-beli su izgubili dva uzastopna meča pred domaćom publikom i posle dvadeset odigranih utakmica ima skor 9/11.

Novinar je Šakotu pitao i eventualnoj krizi i to se nije svidelo iskusnom stručnjaku.

"Koja kriza? Kriza rezulatat? O čemu ti pričaš? Ostvarili smo četiri uzastopne pobede. Vidiš šta se događa. Real je gunio 24 razlike od Himkija. Ne želim da spominjem druge ekipe. Ja sam došao da pomognem, ne postoji trener koji ne greši. Najbolji je onaj koji najmanje greši, ali postoje uslovi koji nam ne dozvoljavaju da pomognemo igračima više od toga. Jednostavno ja znam gde je granica neke kritike i mi ćemo da analiziramo ovo i da pričamo. Alba igra godinama u istom sastavu i bez ikakvog protiska. Mogu da budu sedmi tamo i da igraju Evroligu. Za nas je utakmica sa Megom bila važnija od bilo koje utakmice Evrolige", rekao je Šakota.

Šampion Srbije ima problema i sa povredama, a najbliži povratku je Dejan Davidovac, dok je meč protiv Albe pod temperaturom igrao Branko Lazić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d