Nova vest
Košarka

Utorak, 17.12.2019.

16:22

Neuništivi Gasol planira da igra na Olimpijskim igrama

Pau Gasol, legendarni španski košarkaš, učiniće sve kako bi bio spreman da igra na Olimpijskim igrama u Tokiju, rekao je Horhe Garbahosa.

Izvor: PT

Autor: PT

Neuništivi Gasol planira da igra na Olimpijskim igrama
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Predsednik KS Španije kaže da će za 39-godišnjeg košarkaša uvek biti mesta u reprezentaciji.

"Uradiće sve što je u njegovoj moći da bude spreman. Ako Pau bude želeo i ako bude mogao, biće u timu. A, ako ne bude mogao da bude na terenu, biće na poziciji na kojoj bude želeo. Uvek ćemo ga čekati", rekao je Garbahosa za "Marku".

Pau je sezonu 2019/2020 započeo kao član Portlanda, međutim kako nije uspeo da se oporavi od povrede Blejzersi su ga otpustili i očekuje se da će biti u stručnom štabu franšize iz Oregona.

Gasol je sa reprezentacijom Španije osvojio pregršt medalja od kojih se izdvajaju zlata sa Svetskog i Evropskog prvenstva (2006, 2009, 2011, 2015), kao i srebra sa Olimpijskih igara u Pekingu (2008) i Londonu (2012).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu