Nova vest
Košarka

Subota, 10.08.2019.

23:34

Đorđević: Igrači moraju da shvate šta znači odbrana

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević kritikovao je igru u odbrani i nedostatak energije na početku utakmice u kojoj je pobeđena Litvanija.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Đorđević: Igrači moraju da shvate šta znači odbrana
Foto: thepedja@gmail.com/STARSPORT

Srbija je punoj "Štark areni" u Beogradu pobedila Litvaniju sa 72:68 u pripremnoj utakmici za Svetsko prvenstvo.

"Nismo dobro počeli, ponovo igramo na početku bez energije, čuvamo je ne znam za šta. Igrače iz petorke moraju da shvate šta znači odbrana. Imamo problema i te neke stvari moramo da ispravljamo. Ipak, veče je bilo fantastično. Hvala publici, jako veliko, prijatno iznenađenje za sve nas", rekao je Đorđević za televiziju Arena odmah posle utakmice.

On je dodao je da utakmice između Srbije i Litvanije nisu prijateljske.

"Mnogo je ponosa u obe reprezentacije, mnogo titula, mnogo medalja. Ne postoje prijateljske na ovom nivou", kazao je Đorđević.

Najefikasniji u pobedi nad Litvanijom Bogdan Bogdanović je rekao da srpski tim može mnogo bolje.

"Prva utakmica da igramo zajedno, možda smo imali jedan ili dva treninga. Dobili smo, idemo dalje, da budemo što bolji na Svetskom prvenstvu", rekao je Bogdanović.

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić je zahvalio navijačima.

"Kompletni smo dva dana i nismo mogli da očekujemo da će biti lepršavo. Bitno je da smo pobedili, nastavljamo da se spremimo. Hvala pubici", poručio je Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve