Nova vest
Košarka

Sreda, 09.01.2019.

22:46

Marinković: Odbrana je bila odlična, ovakvom igrom možemo do Top 8

Košarkaš Partizana Vanja Marinković rekao je posle meča da je njegova ekipa poremetila brz sistem igre Albe gde se igrači samo rotiraju uz mnogo trčanja.

Izvor: MLJ, LN

Autor: MLJ, LN

Marinković: Odbrana je bila odlična, ovakvom igrom možemo do Top 8
StarSport

Partizan je pobedio berlinsku ekipu sa 78:66 ui drugom kolu grupe E Evrokupa, a Marinković je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf.

U ovom trenutku u grupi sa Albom, Ritasom i Monakom, svi imaju po pobedu.

"Bitna pobeda svakako, ovakvom borbom možemo do Top 8 sigurno. Grešili smo u napadu dosta, ne baš kao što umemo, ali smo bili u odbrani non-stop agresivni, na pasu. Iako smo grešili u napadu, mislim da je odbrana sve vreme bila ista. Svesti Albu na 66 poena, koja igra brzo, mislim da je velika stvar", podelio je Marinković utiske posle meča.

On je u meču imao 14 poena i prikazao je delić onoga što se od njega očekivalo još dok je trener crno-belih bio Duško Vujošević. Dobra partija došla je baš na 22. rođendan igrača.

"Kad se baviš ovim sportom nemaš mnogo vremena da proslaviš, bio sam kući s porodicom. Lepo je što je pobeda na rođendan, ali igramo u subou protiv Krke, jako bitna utakmica da bismo ostali u četiri",
kaže Marinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu