Nova vest
Košarka

Subota, 05.01.2019.

21:17

Lendejlova majstorija za rapsodiju u "Pioniru" VIDEO

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar uz zvuk sirene u meču u kojem je viđeno dosta zanimljivih detalja, ali i jedan kontroverzan.

Izvor: LN

Autor: LN

Lendejlova majstorija za rapsodiju u
Foto: Starsport

Partizan je gubio pred kraj utakmice, ali sjajnom igrom Aleksa Renfroa uspeo da priđe gostima i da dođe do vođstva. Ipak, Antabija Voler je pogodio i crno-beli su bili u neprijatnoj situaciji.

Voler je pogodio na četiri sekunde do kraja, a u napad Partizana krenuo je Aleks Renfro. Amerikanac je krenuo u prodor, a zatim je na 0,4 sekunde do kraja dobio faul, koji je načinio Đorđe Drenovac.

Prekršaj koji je sviran istog momenta prouzrokovao je raspravu na društvenim mrežama, jer su jedni tvrdili da je kontakt postojao i da je faul morao da bude sviran, a drugi da je kontakt bio nedovoljan za faul, pogotovo što je ostalo tek nekoliko sekundi do kraja.

Posle spornog detalja Renfro je pogodio prvo, a promašio drugo slobodno bacanje. Međutim, na pravom mestu našao se Džok Lendejl i iz "odbojke" doneo veoma bitnu pobedu crno-belima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu