Nova vest
Košarka

Petak, 30.11.2018.

17:22

Srbija definitivno bez Lučića protiv Grčke

Košarkaška reprezentacija Srbije definitivno neće moći da računa na Vladimira Lučića u utakmici protiv Grčke.

Izvor: B92

Autor:B92

Srbija definitivno bez Lučića protiv Grčke
Starsportphoto

Srbija u ponedeljak igra protiv Grka u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine u Kini, a kako se pretpostavljalo, neće imaći pomoć Lučića.

To je potvrdio selektor reprezentacije Aleksandar Đorđević posle poraza od Izraela u Tel Avivu.

"Očekuje nas utakmica sa Grčkom, u kojoj ćemo nadam se biti jači za Stefana Jovića i Vasilija Micića. Nažalost, u timu neće biti Vladimir Lučić, koji je zbog povrede ramena i terapije, morao da se vrati u Nemačku", rekao je Đorđević.

"Orlovi" su propustili šansu da jednom nogom zakorače ka Mundobasketu u Kini, ali su podbacili (22 izgubljene lopte) i zakomplikovali svoju situaciju.

Tim Aleksandra Đorđevića pred poslednj tri meča ima skor 5-4, samo pobedu više od Izraela koji će gostovati u februaru u Beogradu.

Srbija sada mora da pobedi neporaženu Grčku u ponedeljak u "Pioniru" da bi na "pol" poziciji dočekala poslednji kvalifikacioni "prozor" u kojem će osim meča sa Izraelom, igrati i sa Estonijom u gostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve