Nova vest
Košarka

Utorak, 13.11.2018.

08:03

Tomić pred Monako: Utakmica za prvo mesto? To ništa ne znači

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izneo je svoja očekivanja pred duel sedmog kola Evrokupa sa francuskim Monakom.

Izvor: LN

Autor: LN

Tomić pred Monako: Utakmica za prvo mesto? To ništa ne znači
Foto: Starsport

Trener prvaka Srbije je istakao da želi da se utakmica odigra dobro 40 minuta, ali da nema preveliki značaj u borbi za prvo mesto na kraju grupne faze.

"Kao što uvek kažem želim da 40 minuta da budu spremni svi. Utakmica je za prvo mesto u ovom trenutku, i biće za prvo mesto posle sutrašnje, ali ima posle još dosta utakmica tako da ovo ništa ne znači. Treba da idemo na pobedu i da pobedimo Monako jer smo ih dobili na strani".

Zvezda je savladala Monako u Kneževini u prvom duelu dveju ekipa u Evrokupu i Tomić veruje da će to protivničkoj ekipi to svakako biti dodatna motivacija, ali da on gleda svoj tim.

"Sigurno da hoće (biti dodatna motivacija). Ja više gledam svoj tim, a oni će sigurno odreagovati, kao što su odreagovali posle prve utakmice kada su dobili Galatasraj u gostima. Mi treba da odigramo jednu jaku, agresivnu utakmicu. Da imamo dosta poena u kontranapadu i u tranziciji".

Tomić je na pitanje da li je zadovoljan igrama rekao: "Za sada je sve odlično i nemam nikakvih zamerki", te dodao da je "sve super" što se tiče zdravstvene situacije.

Zvezda i Monako se sastaju u hali "Pionir" u sredu od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve