Nova vest
Košarka

Utorak, 24.04.2018.

16:16

Dražen Anzulović novi selektor Hrvatske?

Hrvatski trener Dražen Anzulović trebalo bi do kraja nedelje da bude imenovan za novog selektora reprezentacije Hrvatske, prenosi "tportal".

Izvor: B92

Autor:B92

Dražen Anzulović novi selektor Hrvatske?
StarSport

Anzulović, koji je bio pomoćnik Aleksandru Petroviću, vodiće Hrvatsku u predstojećim kvalfikacionim utakmicama za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

Posle lošeg izdanja na Evrobasketu, "Kockaste" je preuzeo Ivica Skelin koji je imao nekoliko katastrofalnih rezultata i ubrzo je dobio otkaz.

Hrvatska se nalazi u grupi D kvalifikacija za SP i ima samo jednu pobedu u četiri odigrana meča. Naredni dueli sa Italijom i Rumunijom biće presudni za tim, pošto bi eventualnim neuspehom ostali bez mogućnosti da nastave dalje sa kvalifikacijama.

Hrvatska je doživela šokantne poraze od Holandije i Rumunije, i time je zakomplikovala sebi situaciju.

Anzulović je u karijeru vodio mnoge timove, od kojih se izdvajaju Lijetuvos Ritas, Cibona i Cedevita. Poslednji angažman imao je u Poljskoj gde je vodio MKS Dabrovu.

Mečevi sa Italijom i Rumunijom na programu su 28. juna i 1. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve