Nova vest
Košarka

Subota, 14.04.2018.

23:44

Lendri: U "Morači" bilo 7.000 ljudi, od dima se ništa nije videlo

Košarkaš Budućnosti Kajl Lendri rekao je da je osvajanje ABA lige najbolji trenutak u njegovoj karijeri i pohvalio je atmosferu u "Morači".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Lendri: U
StarSport

Budućnost je u četiri meča bila bolja od Crvene zvezde i tako je osvojila prvi šampionski prsten u regionalnom takmičenju.

Poslednji meč u Podgorici završen je 77:73 u korist crnogorskog tima.

"Ovo je nešto neverovatno, nema reči. Svaka utakmica je bila tesna, napred nazad, imali su serije kad smo mi igrali loše, ali ova ekipa ima karakter. Vratili bismo se u igru. Barović je danas bio neverovatan, najbolja utakmica. IVanović u poslednjim sekundama s onom ukradenom loptom... neverovatno. Ponosan sam što sam deo tima, radili smo naporno cele sezone i zaslužili smo ovo", rekao je Lendri na konferenciji posle meča.

Na pitanje da li je na sredini sezone verovao da mogu do titule, Lendri kaže da nije verovao od sredine nego od početka sezone.

"Verovao sam od početka sezone kad sam video koje igrače imamo. Na svakoj poziciji po dva tri igrača što je važno kad neko igra lošu utakmicu. Momci su igrali i povređeni, ali nije bilo bitno ko je povređen, a ko nije jer bismo na kraju pobedili. Sada smo osvojili trofej", dodao je on.

Pred Podgoričanima je slavlje i zbog titule u regionu, ali i zbog učešća u Evroligi naredne godine.

"Još nismo imali prilike da slavimo. Poseban trenutak i ne bih mogao da budem srećniji. Nikad nisam osetio nešto ovako. Mislim da hala prima 5.000 ljudi, ali sam prilično siguran da ih je bilo 7.000. Na kraju je svuda bio dim, niste mogli da vidite navijače uopšte, dragoceno", rekao je Lendri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve