Nova vest
Košarka

Utorak, 20.03.2018.

21:07

Micićev Žalgiris sve bliži Top8, Micov 0/7

Košarkaši Žalgirisa pobedili su Armani Milano 77:65 i napravili novi korak ka plej-of Evrolige.

Izvor: AK

Autor: AK

Micićev Žalgiris sve bliži Top8, Micov 0/7
Foto: StarSport

Litvanski tim je posle 30 minuta izjednačene borbe "slomio" goste iz Italije serijom 11:3 za nedostižnih 71:56, sredinom poslednjeg kvartala.

Žalgiris je do 16. pobede u sezoni predvodio Aron Vajt sa 16 poena i osam skokova, a pratili su ga Paulijus Jankunas sa 15 i Brendon Dejvis sa 11 poena.

Veliki posao uradio je Kevin Pangos sa deset asistencija, dok je srpski košarkaš Vasilije Micić postigao devet poena (4/8 iz igre) uz po dva skoka i proigravanja.

Milaneze je nosio Arturas Gudaitis sa dabl-dablom od 19 poena i deset skokova, 12 poena je postigao Mindaugas Kuzminskas, a deset dodao Kurtis Džerels, uz pet asistencija.

Srpski košarkaš Vladimir Micov je promašio svih sedam šuteva iz igre tokom 27 minuta na parketu, imao je četiri asistencije.

Žalgiris se učvrstio na sredini plej-of zone sa skorom 16-11, ima tri pobede više od Makabija, najbližeg tima ispod "crte".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu