Nova vest
Košarka

Utorak, 23.01.2018.

16:00

Čeka se NBA Zagorac, proradili igrači Zvezde

Rat između Evrolige i FIBA nije odveo nikuda ni tri meseca od početka kvalifikacija za Mundobasket, a u Zvezdi su konačno "proradile" i neke domaće snage.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Čeka se NBA Zagorac, proradili igrači Zvezde
StarSport

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević je u ponedeljak saopštio spisak igrača za naredne dve utakmice kvalifikacija za Mundobasket.

"Orlovi" drugi kvalifikacioni prozor igraju za nešto manje od mesec dana. Okupljaju se 19. februara u Beogradu, da bi četiri dana kasnije igrali u Frankfurtu protiv Nemačke i 25. februara u Beču protiv Austrije.

Na tom okupljanju se još jednom neće pojaviti igrači iz Evrolige, a svedoci smo da Nedović iz nedelje u nedelju igra dobro, Musli je za Bamberg bio raspucan protiv Makabija pre desetak dana sa 20 poena, a jedino je centar Vladimir Štimac ubacio u nižu brzinu kod Atamana u Efesu.

Navijači Zvezde mogu da budu skorašnjim šuterskim partijama Nemanje Dangubića i Ognjena Dobrića, ali to nacionalnom timu i navijačima reprezentacije neće mnogo značiti, jer igrači Zvezde ovog puta nisu ni dobili poziv selektora.

Opširnije o učinku srpskih igrača širom Evrope možete pročitati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve