Nova vest
Košarka

Sreda, 10.01.2018.

13:19

Debitovala braća Bol, videlo ih preko 2,3 miliona ljudi

Braća Bol, Lianđelo i Lamelo, debitovala su u utorak za Vitautas u pobedi nad juniorskim timom Žalgirisa 90:80, u "Big Baller Brand Challenge".

Izvor: B92

Autor:B92

Debitovala braća Bol, videlo ih preko 2,3 miliona ljudi
Getty Images

Lianđelo koji ima 19, odnosno Lamelo 16 godina, odigrali su dobre partije, ali ovaj meč svakako da nije merilo toga koliko mogu.

Lamelo je meč završio sa 10 poena i devet asistencija, dok je Lianđelo ubacio 19 poena.

Uživo prenos bio je strimovan na fejsbuku i gledalo ga je 120.000 ljudi, a ukupno ga je videlo više od 2.300.000 ljudi.

Otac Lianđela i Lamala, Lavar Bol, postao je jedan od najpoznatijih ličnosti u SAD, zbog svojih "ludih" izjava, ali i postupaka.

On je odlučio da Lamela ispiše iz srednje škole, a Lianđela sa Koledža, posle čega je počeo da im traži profesionalne angažmane.

Braća Bol nuđena su brojnim evropskim klubovima, a utočište su našli u manjem klubu u Litvaniji, Vitautasu.

Vitatutas je pretposlednja ekipa u litavnskom šampionatu sa skorom od četiri pobede i 13 poraza. Trener ekipe ranije je rekao kako će njih dvojica dobiti veliku minutažu.

Najstariji sin Lavara Bola, Lonzo, igra prvu sezonu u NBA ligi i to za Los Anđeles Lejkerse. Reči Lavara da će mu svi sinovi igrati u Lejkersima. Lianđelo i Lamelo su mogli da završe i u Srbiji, a više o tome pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu