Nova vest
Košarka

Sreda, 26.04.2017.

10:09

Topovski udar opekao trenera Partizana

Kondicioni trener Partizana Filip Mihajlović, povređen je na košarkaškom večitom derbiju, kada je na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" ubačen topovski udar.

Izvor: M.LJ.

Autor: M.LJ.

Topovski udar opekao trenera Partizana
Foto: Starsport

Zvezda je u tom trenutku vodila sa 9:0, igrala se prva četvrtina, a Mihajlović se nalazio u neposrednoj blizini mesta pada pirotehničkog sredstva.

Kada je topovski udar pukao, Mihajlović je gledao prema svojoj desnoj nozi dok je išao ka klupi crno-belih.

Na konferenciji za medije posle utakmice, povrede kondicionog trenera potvrdio je i košarkaš Partizana Vanja Marinković.

"Verovatno su gađali mene, ja sam velika meta" rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Džikić.

Filip Mihajlović je kao deo stručnog štaba u Partizan došao krajem avgusta prošle godine, a na mestu kondicionog trenera zamenio je svog brata Mladena Mihajlovića. Mladen Mihajlović je bio kondicioni trener crno-belih od januara do avgusta 2016. godine, kada ga je u Bajernu angažovao selektor Srbije, Saša Đorđević.

Podsećamo, u februaru je tokom finalnog turnira Kupa Koraća u niškom Čairu povređen Miodrag Radović, član Skupštine Košarkaškog saveza Srbije. Njemu je baklja teško povredila jedno oko.

Baklja je poletela sa mesta gde su bili navijači Partizana, a Radović je iznet na nosilima iz dvorane. U derbiju u utorak je još jedna baklja pala pored parketa, ali su je ovog puta bacili navijači Zvezde prema Partizanovoj tribini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve