Nova vest
Košarka

Utorak, 21.02.2017.

10:40

"Dobro je da je baklja pogodila mene, a ne dete"

Miodrag Radović, čelnik KS Srbije koji je pogođen bakljom u oko na finalu Kupa Radivoja Koraća, kaže da je dobro što je pogođen on, a ne neko dete.

Izvor: B92, novosti.rs

Autor:B92, novosti.rs

StarSport

"Pratio sam finiš treće četvrtine. Odjednom sam ugledao svetleću kuglu i sledećeg trenutka izgubio sam svest. Uopšte nisam imao utisak da baklja ide pravo na mene. Samo sam malo pomerio glavu i čini mi se da mi je to spaslo život. Od siline udarca pao sam na pod, a Hitna pomoć me je na nosilima iznela iz hale", kaže Radović za 'Novosti', dodajući da je sreća u nesreći to što je baklja pogodila baš njega.

"Pored mene je sedeo košarkaški trener mlađih kategorija iz Leskovca Vladan Stoiljković Đerma. U neposrednoj blizini bilo je mnogo dece i dama. Da je baklja pogodila neko dete, moglo je smrtno da strada".

Radović je dvadesetak sekundi bio bez svesti, a posebno se zahvaljuje lekarima Hitne pomoći koji su mu odmah priskočili u pomoć.

Lekari Očne klinike u Nišu kažu da su povrede Radovića teške, ali nadaju se da neće biti trajnih posledica.

"Ako želi, država može da se obračuna sa huliganima na sportskim terenima. Potrebno je uvesti kaznenu politiku koja se primenjuje u Velikoj Britaniji", zaključio je Radović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu