Nova vest
Košarka

Utorak, 08.03.2016.

00:18

Đokić: Cilj ispunjen, sada prestrojavanje

Trener Metalca Vladimir Đokić rekao je da je opsatnkom u ABA ligi ispunjen cilj, a da sada sledi prestrojavanje u klubu.

Izvor: MN

Autor: MN

Đokić: Cilj ispunjen, sada prestrojavanje
Starsport

Tim iz Valjeva poražen je od Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici 77:64 i regularni deo sezone završio na 11. mestu sa 10 pobeda i 16 poraza.

"Hteli smo pobedu u ovom meču, da se ne bismo obazirali na rezultat u Beogradu. Međutim, nismo tako izgledali u početku. Mega je igrala jako agresivno, to je uticali na naš veliki broj izgubljenih lopti, naročito pri izvođenju. Kasnije smo uspeli da uspostavimo ravnotežu, prišli smo na 67:64, imali smo dva otvorena šuta i od tada više nismo dali nijedan poen. Išli smo iz greške u grešku pre svega u odbrani, a onda i u napadu i na kraju zasluženo izgubili. Uspeli smo da izborimo opstanak u ABA ligi što nam je bio cilj, a sada nam sledi prestrojavanje u klubu da vidimo da li ćemo uspeti da rešimo neke unutrašnje probleme, da se pojačamo i da pariramo ostalim ekipama u Super ligi", rekao je Đokić i poželeo brz oparavak Ognjenu Jaramazu, a ekipi Mega Leksa uspešnu borbu u plej ofu ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu