Nova vest
Košarka

Sreda, 15.04.2015.

10:20

Pavlović: Videlo se da možemo sa CZ

Bek Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da crno-belimoraju da isprave greške iz prvog meča polufinala plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

"Imali smo šanse da se vratimo u utakmicu, ali nismo uspeli. Bilo je dobrih perioda u našoj igri, ali mnogo više loših. Dozvolili smo Zvezdi mnogo skokova u napadu. Važno je da im to limitiramo u drugoj utakmici. Ako to uspemo, imaćemo šansu da se suprotstavimo na pravi način i dođemo do pobede", rekao je Pavlović.

Centar Partizana Nikola Milutinov zbog povrede nakon duela sa Jakom Blažičem nije igrao od sredine druge četvrtine, a Pavlović smatra da je to dosta uticalo na igru crno-belih.

"Mnogo nam je nedostajao Milutinov, nadam se da će mu biti bolje i da će moći da igra u drugoj utakmici. U svakom slučaju, videlo se da možemo da igramo sa Zvezdom", kazao je Pavlović.

Pavlović je istakao da on i njegovi saigrači veruju u sebe, iako Zvezda ima veću rotaciju.

"To ne znači da su bolji. Važno je da ispravimo greške iz prvog meča. I prošle sezone u finalu Superlige je Zvezda povela sa 1:0, pa smo na kraju pobedili", rekao je Pavlović.

Drugi meč polufinala plej-ofa izmedju Partizana i Zvezde igra se u sredu 21.00, a domaćini su ponovo cveno-beli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve