Nova vest
Košarka

Sreda, 08.10.2014.

20:17

ABA: Budućnost pobedila u Laktašima

Košarkaši Budućnosti došli su do druge pobede ove sezone u ABA ligi, pošto su u drugom kolu pobedili Igokeu u Laktašima sa 70:62.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Podgoričani su tako zadržali maksimalni skor i na čelu tabele su se pridružili Crvenoj zvezdi i Olimpiji, a priliku da učine isto imaju Partizan ili Krka.

S druge strane, izabranici Vlada Jovanovića pretrpeli su i drugi poraz, pa su na samom začelju tabele sa Cedevitom, Cionom i Metalcem.

Budućnost je bila ubedljiva u prvoj četvrtini, koju je dobila sa 18:8, a iako je domaći tim pokušao da se vrati, Podgoričani nisu dozvolili iznenenađenje.

Podgoričane je do pobede predvodio Bojan Subotić sa 19 poena i četiri skoka, dok je Džejms Rejnolds upisao 12 poena i jedini još imao dvocifreni učinak.

Kod Aleksandrovčana, Duško Bunić se istakao sa 20 poena i sedam skokova, dok je Đorđe Drenovac imao 12 poena.

U narednom kolu, koje se igra tokom vikenda, Igokea gostuje Solnoku, dok Budućnost dočekuje MZT Skoplje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu