Nova vest
Košarka

Utorak, 15.04.2014.

23:20

Rudi i Ljulj: Biće teško u četvrtak

Real Madrid je pobedom startovao četvrtfinalnu seriju sa Olimpijakosom u Evroligi, a najveće zasluge za trijumf idu krilnom košarkašu Rudiju Fernandesu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Španski reprezentativac je u pobedi svog tima rezultatom 88:71 ubacio 20 poena, uključujući nekoliko dalekometnih šuteva za tri poena.

„Znali smo da je Olimpijakos veliki tim, ali smo uspeli da neutrališemo njihove adute, igrom na veoma visokom nivou. Nadam se ovakvom izdanju i u četvrtak, kako bismo što rasterećenije otputovali u Grčku“, rekao je Fernandes.

Sjajnu partiju pružio je i plejmejker Serhio Ljulj, u ovoj utakmici mu je bio namenjen defanzivni zadatak, međutim uspeo je da ubaci 12 poena i podeli četiri asistencije.

Uradili smo odličan posao, bili smo fokusirani, ali nam je Olimpijakos napravio velike probleme u drugoj deonici. Morali smo da pobedimo, ovo je prva utakmica serije i verovatno i najvažnija. Biće teško u četvrtak, oni imaju veoma jak i iskusan tim, ali će sve biti lakše uz podršku naših navijača“, rekao je Ljulj.

Druga utakmica na programu je u četvrtak, takođe u Madridu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve