Nova vest
Košarka

Petak, 07.02.2014.

21:28

Gurović: Velika pobeda za nas

Trener FMP-a Milan Gurović rekao je da je za njegove košarkaše trijumf nad Partizanom u Kupu Radivoja Koraća velika pobeda.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tim iz Železnika je slavio protiv ‘crno-belih’ sa 95:89 posle produžetka i tako se plasirao u polufinale Kupa, gde čeka boljeg iz duela Mega Vizure i Crnokose.

Čestitam Partizanu i želim im da ih zaobiđu povrede. Svojim momcima čestitam na zasluženoj pobedi, ovo je za nas velika pobeda. U suštini, igrali smo dobro sve vreme. Malo sam se pribojavao pritiska sa tribina, jer većina mojih momaka nije ni trenirala u Pioniru, kamoli igrala protiv Partizana. Nastavljamo da vredno radimo, idemo dalje”, rekao je Gurović.

Partizan je igrao bez glavnih igrača, tako da se mladim Gurovićevim izabranicima suprostavio isto tako mladi tim ‘crno-belih’.

To nije naš problem. Mi smo prošle nedelje izvukli Partizan i nismo znali u kom sastavu će igrati”, rekao je Gurović.

Jedan od ključnih trenutaka utakmice desio se u produžetku, kada je Filip Čović postigao trojku, i to nedugo pošto je publika počela da peva pogrdnu pesmu o njegovoj majci.

Plejmejker ‘limenki’ je posle te trojke stavio ruku iza uha i okrenuo se ka publici, ali je Gurović burno reagovao na to.

Utrčao sam da ga sprečim u tome, da ne dobije tehničku grešku, jer je bio u zanosu i pod emocijama”, objasnio je Gurović.

Gurović je, takođe, tokom meča sa Partizanom bio na meti navijača ‘crno-belih’.

Drugi polufinalni par Kupa Radivoja Koraća čine Crvena zvezda i Radnički.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve