Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.02.2014.

17:48

BBB: Ne dolazimo, ABA nas ne zanima

Navijači Dinama iz Zagreba Bed Blu Bojsi kategorički su odbacili mogućnost da se nađu na tribinama na meču između Cibone i Partizana.

Izvor:

Autor:

Default images

Duel u Zagrebu na programu je u utorak od 19 časova, a ujedno je i poslednji u 19. kolu regionalne ABA lige.

Navijači nekadašnje Kroacije ističu da ništa što je pisano i objavljivano prethodnih dana nisu tačne, kao i da ne priznaju "niti jedan oblik regionalne lige.

"Najodlučnije odbacujemo vest koja je objavljena u jednom dnevnom listu, ali i na nekim internet portalima, kao i spekulacije koje se poslednjih nekoliko dana pojavljuju na određenim forumima. Reč je o mogućnosti organizovanog navijanja naše grupe na utakmicama KK Cibona u regionalnoj košarkaškoj ligi. Mi trenutno kao navijačka skupina NK Dinamo organizovano pratimo isključivo fudbalske utakmice. Takođe, ne priznajemo niti jedan oblik regionalne lige u kojoj učestvuju EX-YU klubovi tako da ovu temu zaključujemo u startu, štaviše za nas ona nije ni otvorena", stoji na sajta navijača "Modrih".

Prethodno je trener Cibone Slaven Rimac najavio na konferenciji na štampu da će pripadnici BBB doći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu