Nova vest
Košarka 39

10.5.2024.

23:20

Obradović: Znamo koliko je teško igrati na Zvezdinom terenu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Budućnosti (100:86) i plasmana u finale ABA lige da zna da je pred ekipom teška finalna serija protiv Zvezde.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Na takav zaključak navela ga je činjenica da Partizan mora da brani titulu u seriji u kojoj će Zvezda imati prednost domaćeg terena.

"Čestitam igračima, ostvarili smo cilj i plasirali se u finale  Očekivano, majstorica na visokom nivou. Budućnost je bila odlična u prvom poluvremenu sa visokim procentima šuta. Znali smo da moramo da igramo drugačije u nastavku, promenili smo neke stvari i na kraju pobedili", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.


Posebno se osvrnuo Obradović na navijače Partizana, kojih je bilo 15.146 na tribinama Arene.

"Hvala navijačima koji su nas ponovo podržali. Na tribinama je bio impozantan broj ljudi, preko 15 hiljada navijača", dodao je Obradović.

Na kraju je trener "crno-belih" govorio o finalnoj seriji protiv Crvene zvezde.

"Ja sam i u najavi ove utakmice pozvao navijače na fer i korektno navijanje. Tri godine isto pričam. Razmišljam samo o terenu i pripremi utakmice. Čeka nas finale protiv velikog rivala, imamo iskustva od prošle godine, znamo koliko je teško igrati na njihovom terenu", zaključio je Obradović i dodao da povređeni Ognjen Jaramaz i Balša Koprivica neće biti spremni za finalnu seriju.

Podeli:

Komentari 39

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 39

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu