Nova vest
Košarka

Sreda, 14.08.2013.

19:13

Arinas: Dobio bih Džordana 1 na 1

Nekadašnja zvezda NBA lige Gilbert Arinas rekao je da bi bez problema dobio Majkla Džordana 1 na 1 kada bi igrali do 5 poena.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Najbolji košarkaš svih vremena ponovo je došao u centar pažnje kada se pre nekoliko dana pojavio snimak na kojem on zakucava bez problema u 50. godini.

Arinas (31), koji sada igra u Kini za Šangaj Šarkse, dao je zanimljiv odgovor na pitanje kada on više neće moći da zakucava:

„Pa sada imam 31 godinu, verovatno sa 33 već neću moći“, rekao je Arinas i dodao: „To što on zakucava sa 50 godina je prilično neverovatno, ali to je Majkl Džordan, od njega se to i očekuje. Kada bi se sada vratio na teren, svi bi očekivali da bude isti igrač koji je bio ranije. On je jednostavno legenda.“

Usledilo je pitanje da li bi mogao da dobije Džordana 1 na 1 kada bi igrali do pet?

„Zavisi kod koga bi prvo bila lopta. Ali ako on jš uvek zakucava u 50. to znači da je još uvek spreman fizički da čuva bilo koga, ali mislim da bih ga dobio sa 5:2. Da razjasnimo, govorimo o 50-godišnjem Džordanu, a ne o NBA Džordanu. 50-godišnjem Džordanu bih dao dva poena.“



Legendarni MJ poznat je kao sportista koji obožava izazove, pa nije nemoguće da u skorije vreme prihvati ovaj.

Šta mislite da li bi imao šanse protiv 19 godina mlađeg Arinasa?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve