Nova vest
Košarka

Nedelja, 10.03.2013.

19:34

Vujošević: Napredovali smo

Trener Partizana Duško Vujošević pohvalio je skok svoje ekipe nakon pobede nad Igokeom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-beli su savladali lidera ABA lige kod kuće sa 73:64 u derbiju 24. kola ABA lige.

„Svaki protivnik želi da se protiv nas predstavi u najboljem svetlu. Mi smo Igokeu dočekali kao ekipu koja je na prvom mestu, svesni da svi koji su pravili procenu o njihovoj snazi pred sezonu nisu bili u pravu.“

„Očigledno imaju veliku žeđ za trofejom. Pojedinačni kvalitet im je dobar, ali se sabira što je sigurno zasluga trenera Bajića. Imaju dobro organizovan tim koji sve to prati. Nadam se da su svi svesni koliko uspeh prave i svaka im čast. Mi smo u međuvremenu napredovali, moram da pohvalim Lovernja i Gordona kada je u pitanju skok. Možemo mnogo bolje. Radom će se to pokazati u utakmicama koje predstoje“, rekao je Vujošević.

Trener crno-belih istakao je i važnost pobede u prošlom kolu protiv Cedevite.

„Pobeda u Zagrebu je bila veoma važna, možda i centralna pobeda sezone koja je tim pretvorila u pobednički. Zahvalnost navijačima koji su došli u velikom broju, prepoznali su važnost ali i kvalitet Igokee.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

9 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu