Nova vest
Košarka

Petak, 04.01.2013.

23:51

Kobi Brajant konačno na Tviteru

Zvezda Los Anđeles Lejskersa Kobi Brajant nije odoleo i posle dugog odbijanja konačno je otvorio profil na društvenoj mreži Tviter.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Nedruštven je postao društven“, prva je poruka na Brajantovom profilu (@kobebryant), koji je za samo četiri sata uspeo da prikupi 250.000 fanova.

Brajant je dugo odbijao da se pojavi na bilo kojoj društvenoj mreži, ali je prošle nedelje koristio nalog sponzora „Najki košarke“, te je postavio i neke fotografije, među kojima je i jedna sa kćerkom.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice je rekao da je tokom tih dana, dok je koristio nalog Najkija, uživao, pa je odlučio da otvori i svoj, pošto mu se komunikacija sa navijačima bez filtera dopala.

Što se tiče Tvitera, Brajant uzora može da pronađe u aktivnom ’tviterašu’, zvezdi Majami Hita Lebronu Džejmsu, čiji nalog prati 6,8 miliona ljudi, što je rekord među NBA igračima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu