Nova vest
Košarka

Petak, 04.06.2010.

17:35

Nikitović objavio spisak kadeta

Selektor muške kadetske košarkaške reprezentacije Srbije Saša Nikitović odredio je spisak od 17 igrača za pripreme pred EP u Baru.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Pozvani su Vasilije Micić, Nikola Rebić, Stefan Zorbas, Marko Tejić i Dušan Ristić(FMP), Mladen Đorđević i Nikola Majić (Partizan), Ognjen Vasiljević, Luka Anđušić i Luka Nikolić (Hemofarm).

Pozvani su i Stefan Pot (Spartak), Luka Dmitrović, Sreten Knežević i Miloš Janković (Mladost), Andrej Smiljanić (Mega Vizura), Mihajlo Knežević (Žitkobasket) i Nikola Milutinov (Kadet).

Kadetska reprezentacija Srbije okuplja se 21. juna u beogradskom hotelu "Srbija", a Evropsko prvenstvo održaće se u Baru (Crna Gora) od 5. do 15. avgusta.

Pored selektora Saše Nikitovića u stručnom štabu su vođa tima Dejan Milojević, treneri Goran Tadić i Vladimir Ružičić, kondicioni trener Radivoj Mandić i fizioterapeut Marko Nikolić.

Spisak juniora skraćen na 19 igrača

Selektor muške juniorske košarkaške reprezentacija Srbije, Vladimir Jovanović skratio je spisak kandidata za predstojeće Evropsko prvenstvo u Litvaniji sa prvobitnih 28 na 19 igrača.

Jovanović je na pripreme u koje počinju 6. juna u Beogradu pozvao Luku Igrutinovića, Petra Lambića i Nemanju Kneževića (Hemofarm), Marka Gujaničića (Mladost), Bogdana Bogdanovića i Luku Pajkovića (Žitkobasket), Vukašina i Strahinju Petkovića, Bogića Vujoševića, Radoša Šešliju i Boža Đumića (Novi Sad).

Takođe su pozvani i Nemanja Bešović, Marko Jošilo i Nemanja Vučićević (Partizan), Marko Luković (Mega Vizura), Nikola Silađi (FMP), Dimitrije Savić (Student), Stefan Nastić (Kanada) i Đorđe Drenovac (Austrija).

Juniori se 6. juna okupljaju u beogradskom hotelu "Trim", a Evropsko prvenstvo u Litvaniji, na kome "orlići" brane zlatnu medalju iz Francuske, počinje 22. jula i traje do 1. avgusta.

Pored selektora Vladimira Jovanovića, pomoćnika Duška Vujoševića, u stručnom štabu su još pomoćni treneri Jovan Popović i Vladimir Zlatanović i kondicioni trener Vladan Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu