Nova vest
Košarka

Četvrtak, 04.03.2010.

23:46

Poraz OKK Beograda u BBL ligi

OKK Beograd je poražen od Feni Industries u Kavadarcima (Makedonija) sa 76:101 (22:38, 22:25, 21:23, 11:15), u poslednjem kolu u Balkanskoj ligi (BIBL).

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Najefikasniji kod OKK Beograda bili su Nikola Korać sa 17 i Miloš Suzić sa 12 poena, a kod Fenija Slobodan Mihajlovski sa 20 i Dušan Knežević sa 15 poena. OKK Beograd je osvojio treće mesto u grupi B sa skorom 6/4, dok su prva dva mesta pripala Levskom iz Sofije i Feniju sa 8/2.

U četvrtfinalnim utakmicama BIBL, na osnovu plasmana po grupama, sastaće se: Mornar (Bar) - Lovćen (Cetinje), OKK Beograd - Euroins (Černo more, Bugarska), Metalac (Valjevo) - Feni Industries (Kavadarci), Rilski Sportist (Samokovo, Bugarska) - Levski (Sofija).

Igraju se po dve utakmice, a pobednici idu na završni turnir, fajnal for za titulu prvaka, koju brani Rilski Sportist.

Balkanska liga osnovana je prošle sezone, a u ovoj startovalo je 12 ekipa iz Bugarske, Rumunije, Makedonije, Crne Gore i Srbije podeljenih u dve grupe.

Na početku drugog dela takmičenja po grupama Gaz Metan Medias iz Rumunije, tada vodeća ekipa A grupe, isključen je iz takmičenja zbog toga što je tri utakmice igra sa više od tri stranca iz vanevropskih zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu