Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 09.11.2009.

13:34

Metalac ne putuje u Bugarsku

Košarkaši valjevskog Metalca neće putovati u Bugarsku na utakmicu drugog kola Balkanske lige, sa ekipom Rilski sportist, zbog pojave novog gripa među igračima.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, kapiten Dejan Beljić zadržan je na infektivnom odeljenju valjevske bolnice zbog sumnje da je oboleo od gripa izazvanog virusom H1N1 i njegovo zdravstveno stanje je dobro.

Beljić se nije osećao dobro pre početka subotnje utakmice šestog kola Košarkaške lige Srbije (KLS) sa Napretkom iz Kruševca i ipak je igrao, ali mu je posle susreta pozlilo, pa se javio u bolnicu, gde je zadržan na lečenju.

Takođe, sumnja se da su još dva igrača obolela od gripa, dok još dvojica imaju povišenu temperaturu, zbog čega je odložena utakmica u Samokovu, u Bugarskoj.

Nakon dodatnih ispitivanja igrača sa zdravstvenim tegobama biće odlučeno da li će Metalac zatražiti i odlaganje nedeljne utakmice sedmog kola KLS sa ekipom Radnički Basket, koja bi trebalo da bude odigrana u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve