Nova vest
Košarka

Sreda, 07.10.2009.

00:21

Karadžić za B92: 'Iskusniji smo'

Do početka nove sezone u NLB ligi ostala su još četiri dana, a Srbija će ove godine imati pet predstavnika – Partizan, Zvezdu, Hemofarm, FMP i Radnički.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Seriju intervjua sa trenerima srpskih klubova na Jadranu nastavljamo razgovorom sa Stevanom Karadžićem, trenerom košarkaša Hemofarma iz Vršca. Karadžić je za B92 pričao o novim igračima u timu, odrađenim pripremama, nosiocima igre u narednoj sezoni, šansama u Evrokupu i favoritima u NLB ligi.

Trener Hemofarma je zadovoljan kako su se tri nova igrača (Marko Šutalo, Raško Katić, Džerod Kameron Stivenson) uklopila u tim tokom priprema.

Odigrali smo dosta utakmica tokom priprema, a tri nova igrača su se dobro uklopila. Pre deset dana su se priključili reprezentativci Mačvan, Marković i Borisov koji je igrao za Crnu Goru. Generalno imamo dobar tim koji je iskusniji za jednu godinu pa se nadamo da ćemo se i ove godine boriti za sam vrh i trofeje.

"Ljubljanska Olimpija se izuzetno pojačala. Izdvojila je najviše sredstava za pojačanja. Tu je i Cibona koja i pored trenutnih finansijskih problema ima veoma dobar tim, nista slabiji nego prošle godine. Zadar i Buducnost su svakako i igri pa su uz Partizan, Zvezdu i nas to timovi koji će podeliti plasman od 1-6 mesta i koji će se na kraju plasirati u evrokupove sledeće godine".

Kompletan intervju sa Stevanom Karadžićem pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve