Nova vest
Košarka

Petak, 29.08.2008.

08:52

Hadadi potpisao za Grislise

Memfis Grizlisi angažovali su centra iranske reprezentacije Hameda Hadadija. Finasijski detalji nisu objavljeni.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Korpulentni igrač (2,18 m, 115 kg) beležio je 16,6 poena, 11,2 skoka i 2,6 blokada na olimpijskom turniru u Pekingu. Dvadesetrogodišnji Iranac je u karijeri nastupao za četiri iranska i jedan klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zanimljivo je da je 2007. godine odbio da pređe u redove srpskog šampiona Partizana.

Veoma smo zadovoljni što smo doveli Hadada. On je mlad centar koji beleži veliki broj skokova, poena i blokada. Naši treneri jedva čekaju da počnu da rade s njim", rekao je generalni menadžer kluba Kris Valas.

On je imao ponude iz NBA i pre Olimpijskih igara, ali je problem bio to što zakon zabranjuje zapošljavanje iranskih državljanja u američke kompanije. Zanimljivo je da ga na draftu 2004. godine nije želeo nijedan klub.

Sada je u Memfisu gde pod koševima biti konkurencija Darku Miličiću i Marku Gasolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu