Nova vest
Košarka

Utorak, 10.07.2007.

22:56

Slavnić za sada bez "bombe"

Izvor: VI

Autor: VI

Default images

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Zoran Slavnić, pokušava na sve načine da "popuni" prazninu na poziciji centra nastalu otkazima i povredama visokih igrača. Praktično jedini visoki igrač na spisku trenutno je Darko Miličić, a "Moka" je prethodnih dana posle prekomandovanja Nenada Mišanovića u redove univerzitetske selekcije, najavio da će "bombom" popuniti prazninu u reketu.

Medjutim,kako sada stvari stoje, taj posao teško ide... "Bomba" je trebalo da bude neko od iskusnijih igrača, ali su se prva dvojica sa tog spisak zahvalila na ponudi. 

Dejan Tomašević je odbio poziv u ponedeljak, a u košarkaškim krugovima u utorak tokom dana moglo se čuti da je ponudu odbio i novi centar Pamese - Željko Rebrača.

Do okupljanja nacionalnog tima u Kovilovu ostalo je još 9 dana, ostaje da se vidi da li će Slavnić naći neko novo rešenje. Spisak igrača na poziciji "pet" nije preveliki... Jovo Stanojević, Ratko Varda, Ognjen Aškrabić...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve