Nova vest
Košarka

Petak, 17.02.2006.

20:25

Dragojlović: "Pređena prva etapa"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da je od svojih igrača tražio da poštuju Atlas i Kup Radivoja Koraća, ali je priznao da je u četvrtfinalnom duelu više vodio računa da pravilno rasporedi minutažu, nego da ubedljivo pobedi.

"Tražio sam da se poštuje rival koji je prošle godine napravio veliko iznenađenje, ali sam tražio i da se poštuje samo kup takmičenje", rekao je Šakota posle meča koji je njegov tim dobio sa 78:65.

Zvezda će u subotnjem polufinalu igrati sa pobednikom meča Partizan – Budućnost. Šakota je rekao da će Partizan biti favorit, ako izbori plasman u polufinale.

"Istina je da mi igramo bolje nego prvi put kada smo se sastali, ali je Partizan sada kompletan i ima stranca. Tada su igrali znatno oslabljeni i dobili su nas, zato im prepuštam ulogu favorita", objasnio je Šakota.

Centar "crveno-belih" Vladislav Dragojlović rekao je da je ovo bila samo "prva stanica" u osvajanju trofeja.

"Moramo da pobedimo u tri utakmice ako hoćemo da osvojimo kup, a ovo je bila samo prva. Sada se okrećemo sledećoj utakmici i sledećem rivalu, a ja se nadam da će to biti Partizan", rekao je Dragojlović.

Trener Atlasa Dragan Vaščanin istakao je da je zadovoljan što je njegov tim uspeo da se plasira na završni turnir Kupa Radivoja Koraća.

"Izuzetno sam zadovoljan što smo došli do ovog turnira i imali priliku da igramo sa Zvezdom. Odigrali smo pošteno i najbolje što smo mogli u ovom trenutku. Okrećemo se sada Super ligi", rekao je Vaščanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve