Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.08.2005.

19:03

AEK se pojačava

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Pantelis Papajoakim vratio se u AEK posle jednogodišnjeg odsustva. 30-godišnji krilni centar je svoju karijeru počeo u Megas Aleksandrosu, da bi potom prešao u Filipos. Potom je bio član Iraklisa, Makedonikosa i AEK-a. Prošle sezone je na 24 utakmice grčkog prvenstva u proseku imao 5.6 poena i 3.4 skoka.

"Veoma sam srećan što sam se vratio u AEK i što ću imati priliku da im ponudim više nego pre. Takođe mi je drago što ću igrati za istog trenera kao i prošle sezone, za Lefterisa Kakjuzisa", rekao je Papajoakim.

Podsećamo pre nekoliko dana atinski tim je angažovao krilnog košarkaša Amita Tamira i beka Janisa Kalambokisa. Izraelski reprezentativac Tamir je stigao iz PAOK-a, dok je Kalambokis bio član Olimpijakosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

9 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu