Nova vest
Košarka

Subota, 26.06.2004.

16:27

Dejan Milojević dve godine 'crno-beli'

Izvor: M.Š.

Autor: M.Š.

Default images

Košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Dejan Milojević potpisao je u subotu dvogodišnji ugovor sa prvakom države, ekipom Partizan Mobtel. Ključni razlog za takvu odluku je učešće Partizana u Evroligi.

Milojević je prethodnu sezonu završio kao ubedljivo najbolji igrač Goodyear lige, sa indeksom korisnosti od gotovo 30 bodova po meču. U Superligi je postizao, u proseku, 25 poena uz devet skokova po utakmici, što ga je takođe činilo najkorisnijim igračem. Milojević se već godinama nalazi na čelu MVP liste u našoj košarci.

Na spisku reprezentativaca koji će se pripremati za OI u Atini nalazi se i ime Dejana Milojevića. On je sa državnim timom osvojio zlatnu medalju na EP 2001. u Turskoj.

KK Partizan Mobtel je u sredu doveo prvo pojačanje, kada je član ‘crno-belih’ postao dosadašnji košarkaš NIS Vojvodine Predrag Šuput.

Očekuje se da se sledeće nedelje obave razgovori sa Vladom Šćepanovićem i Dušanom Kecmanom oko nastavka saradnje, a u klubu će sledeće sezone igrati Vule Avdalović, Kosta Perović i, najverovatnije, Slobodan Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu