Nova vest
Košarka

Utorak, 02.12.2003.

22:14

ULEB kup: Refleks ubedljivo pobedio Virtus

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Košarkaši beogradskog Refleksa ubedljivo su na svom parketu pobedili Virtus iz Bolonje 84:53 (29:14, 15:14, 20:14, 20:11) u 4. kolu Grupe D Uleb Kupa.

Najefikasniji u timu iz Železnika bili su Ognjen Aškrabić sa 21 poenom, i Jamajčanin Frend Kimani sa 16 koševa i 9 skokova. U Virtusu su najprecizniji bili Entoni Vilijams sa 13 i Samjuel Podesta sa 12 poena.

To je treća pobeda Refleksa u ovom takmičenju, uz jedan poraz.

Košarkaši Refleksa od početka utakmice su vodili i već u prvoj četvrtini stigli do ubedljive prednosti. Tim iz predgradja Beograda igrao je jaku odbranu koja je i ključ trijumfa nad protivnikom koji je nekada bio jedan od najjačih italijanskih timova.

Centar Refleksa Frend Kimani odmah na početku susreta visokim igračima gostiju podelio je četiri blokade i pokazao ko će imati prevagu pod koševima.

Razlika Refleksa rasla je iz minuta u minut, a u trećoj četvrtini dostigla je 30-ak poena razlike. Trener Refleksa Vlado Djurović pružio je šansu svim igračima i svih 12 košarkaša upisalo se u strelce.

Posle meča, trener Virtusa Alberto Buči rekao je novinarima da je njegov tim nadigran u svakom pogledu i da njegovi igrači nisu odigrali ono što je trebalo.

Trener Refleksa Vlado Djurović složio se sa svojim kolegom u oceni utakmice.

"Dobili smo mnogo lakše nego što se očekivalo. Sada se okrećemo subotnjoj utakmici sa Crvenom zvezdom u 12. kolu Jadranske lige", rekao je Djurović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve