Nova vest
Košarka

Sreda, 24.07.2002.

07:40

Rakocevic za B92: Nestrpljiv sam ...

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jugoslovenski kosarkaski reprezentativac, Igor Rakocevic prikljucio se pripremama nacionalnog tima u Rotenburgu. Poslednjih nedelja boravio je Americi, gde je u dresu Minesote odigrao nekoliko utakmica u okviru letnje lige. U izjavi za B92, Rakocevic nam prenosi utiske:

"Utisci su odlicni. Od sest utakmica odigrao sam pet jako dobro, pogotovo cetvrtu i petu. Pokazao sam kako igram odbranu i kakav sam u realizaciji, sto su oni i trazili od mene. Mislim da su bili jako zainteresovani. Trenutno pricaju sa mojim menadzerom Dejvidom Baumanom. Nadam se da ce se postici dogovor i da cu potpisati za njih. Nestrpljiv sam, jer to mi je zivotni san".

Igora smo pitali da li je bilo razgovora i o minutazi:

"Nismo razgovarali o minutazi. Oni verovatno kada potpisuju ugovore na duze od godinu dana, potpisuju ih sa namerom da nekome daju odredjenu minutazu. Videcemo, verovatno bi mi u slucaju potpisivanja sledovala odredjena minutaza".

Govoreci o dolasku na pripreme, Rakocevic je izrazio zahvalnost selektoru Pesicu, koji mu je dozvolio malo kasnjenje:

"Putovao sam 17 sati, odmarao 30 minuta i odmah posle toga imao trening. Sve je O.K. atmosfera je dobra, dobro se radi i nadam se da cemo napraviti rezultat", rekao nam je Rakocevic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu