Nova vest
Košarka

Četvrtak, 04.07.2002.

20:37

Predrag Savovic u Italiji?

Izvor: B92, lokalni sajt

Autor:B92, lokalni sajt

Default images

Jugoslovenski kosarkas, donedavno najbolji igrac americkog Univerziteta Havaji, Predrag Savovic, najverovatnije ce nastaviti karijeru u Italiji.

Iako je posle ne - izbora na nedavno odrzanom NBA draftu, imao kontakte sa vise NBA klubova, Savovic je sve blizi povratku u Evropu.

Njegov Njujorski menadzer Mark Kornstajn izjavio je da nije uspeo da postigne dogovor ni sa jednim NBA klubom oko uslova za potpisivanje Savovica, i da je on sada "blizu prelaska u jedan od najvecih italijanskih klubova, u kojem ce godisnje zaradjivati oko 300 - 400.000 dolara".

Kornstajn kaze da je Savovic bio blizu odlaska u Denver Nagetse, ali da je i njihova finansijska ponuda bila slabija od onih koji su stizale iz Evrope.

Korstajn je takodje rekao da je uveren da Predrag Savovic moze uspesno da igra u NBA ligi, i da ce se mozda vratiti u neki NBA klub za godinu - dve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu