Dramond kod Lebrona u Lejkersima

Andre Dramond će pojačati tim LA Lejkersa po isteku roka u kojem su timovi imali vremena da ga angažuju.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 28.03.2021.

23:15

Dramond kod Lebrona u Lejkersima
Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Praktično Kavsi su ga otpustili, on sada ide u Kaliforniju, gde će postati deo sjajnog tima sa Lebronem Džejmsom, Antonijem Dejvisom i ostalim sjajnim "jezerašima".

Tako će Lejkersi rešiti bolnu tačku ove sezone, na poziciji centra, na kojoj su prilično neubedljivo igrali Montrezl Harel i Mark Gasol.

Dramondova sposobnost da zaštiti reket i donese određeni broj skokova biće svakako od velikog značaja za Lejkerse u nastavku sezone.

Izvori ESPN kažu i da su Dramond i njegov agent razgovarali sa nekoliko franšiza, LA Klipersima, Njujork Niksima, Boston Seltiksima i Šarlot Hornetsima, ali je on izabrao Lejkerse.

On će praktično ovog leta postati slobodan agent po isteku ugovora vrednog 27,9 miliona dolara.

Ove sezone je u proseku imao 17,5 poena i 13,5 skokova na 25 mečeva u Klivlendu, ali nije igrao od 12. februara kada su Kavalirsi doveli mladog centra Džareta Alena.

Dramond je osam sezona proveo u Detroitu pre nego što je 2020. trejdovan među Kavalirse, a kao član Pistonsa je dva puta bio učesnik Ol-star mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: