Meloun ljut: Jedva čekam da vidim snimak

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun bio je nezadovoljan suđenjem protiv Los Anđeles Lejkersa u prvom meču finala Zapada.

Izvor: MS

Subota, 19.09.2020.

08:32

Meloun ljut: Jedva čekam da vidim snimak
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Meloun je zamerio to što je rival do pobede (126:114) došao tako što je u prvom poluvremenu izveo 32 slobodna bacanja, što se nije desilo u plej-ofu tačno 15 godina.

Pročitajte još Jokić u neverici – ovako su ga "izbacile" sudije VIDEO

"Jedva čekam da vidim snimak tih faulova, da vidim gde su suđeni", rekao je Meloun.

Dodatno je objasnio...

"U jednoj četvrtini su imali 24 bacanja. To je jako visoka brojka. Na putu ka 100 slobodnih bacanja na utakmici", naglasio je Meloun. Pročitajte još Jokić brzo ušao u problem sa ličnim greškama – Lejkersi dominatno do 1-0!

Meloun je priznao da je Dvajt Hauard dobro čuvao Nikolu Jokića, ali i napomenuo da je sudijski kriterijum bio "ispeglan" u drugom poluvremenu.

"Izjednačilo se u drugom poluvremenu oko ličnih grešaka, ali je ranije bila ogromna prednost za Lejkerse. Moram da vidim da li je trebalo da budu dosuđeni", dodao je, uz napomenu da igra u odbrani njegovog tima mora da bude na višem nivou.

Drugi meč dva tima igra se u noći između nedelje i ponedeljka (01.30).

*"Manipulišu, znali smo kako će biti"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: